16 de enero de 2016

Amb una gran participació s'ha celebrat la festivitat de Sant Antoni a Moncofa.

 Com ja és tradició, s'ha celebrat a Moncofa la festivitat de Sant Antoni Abad, patro del animalets, per tant com de costum ha sigut un gran aconteciment en el nostre poble, per la gran participació haguda.

 Per mitjà d'una cercavila pels carrers céntrics de la població s'han dirigit a la plaça de l'esglesia.





 Com sempre i organitzat per l'associació de Tambors i bombos de Moncofa s'han repartir els tradicionals rotllos, caramels i garrofes.

Aquest any hem observat una gran absència, la imatge de Sant Antoni que fins aquesta celebració presidia la desfilada i benedicció dels presents.
Segur que hi haurà algun motiu  que el nostre capellà ha eliminat aquesta ben vollguda i aprecià imatge de la preséncia dels assistents, ja que a demés de ser el patró del nostre poble, se li té gran devoció, avanç i ara.
Esperem que per la proper any tingam la imartge de nostre patró al lloc a on devia d'estar i no sols dins de l'esglesia sinó al costat dels veïns.




Aquest acte ha sigut patrocinat per Ajuntament de Moncofa, i també hem observat la preséncia de les primeres autoritats local entre la gran quantitat de gent que ha participat en aquest acte tan especial pel moncofins.



Si vols vore més fotografies entra en: FESTIVITAT DE SANT ANTONI 2016

No hay comentarios: